Palvelut

Laadukkaita ja kestäviä teollisuuden muovikomponentteja valmistava Leomuovi tarjoaa monipuolista ja kokonaisvaltaista muovituotannon osaamista yli 30 vuoden kokemuksella. Kattava palveluvalikoimamme sisältää kaiken suunnittelusta ja muoteista aina valmistukseen ja kokoonpanoon saakka, huoltoa ja logistiikkaa unohtamatta.

Meiltä asiakas saa saman katon alta ratkaisut kaikkiin tarpeisiinsa muovikomponenttien tuotannon saralla. Valmistamiamme tuotteita ja muoviosia käytetään esimerkiksi rakennus- ja elintarviketeollisuuden sekä kone-, muovi- ja metalliteollisuuden aloilla. Palveluihimme voi tutustua oheisten linkkien kautta tai ottamalla rohkeasti yhteyttä!

Asiakastyytyväisyys -toimintamme kulmakivi
Suunnittelemme ja valmistamme kaikki asiakkaan tarpeet huomioiden vaatimukset täyttävät ja toimintavarmat muotit ja muoviosat.
Henkilökuntamme on sitoutunut laadukkaisiin ja ympäristöystävällisiin tuotanto- ja toimintatapoihin sekä niiden kehittämiseen.
Teemme aina yhteistyötä asiakkaamme kanssa heitä herkällä korvalla kuunnellen. Haluamme tuottaa korkealaatuisten tuotteidemme avulla heille lisäarvoa. Tavoitteenamme on täyttää vaatimukset ja toiveet joustavasti – joka päivä.

Henkilöstön tyytyväisyys etusijalla
Toimintamme on avointa ja rehellistä. Pidämme huolta henkilöstöstämme, kannustamme jatkuvaan osaamisen kehittämiseen ja varmistamme, että työntekijämme noudattavat työturvallisuusvaatimuksia.

Vastuullisuus säästää aikaa, rahaa ja ympäristöä
Edistämme kaikessa toiminnassamme kierrättämistä ja jätteiden hyödyntämistä ja vältämme ajan, materiaalin ja muiden resurssien hukkaamista. Henkilökuntamme on sitoutunut laadukkaaseen ja ympäristöystävälliseen tuotanto- ja toimintatapaan sekä niiden kehittämiseen.

Tavoitteena kannattava toiminta
Tähtäämme siihen, että kaikki toimintamme on kannattavaa sekä asiakkaamme liiketoiminnan kannattavuutta lisäävää. Tehokkaat ja hyvin toimivat prosessit varmistavat yrityksemme ja asiakkaidemme taloudellisen menestyksen.

Mittaamme toimintapolitiikan vaikuttavuutta
Laatujärjestelmämme toimivuutta mitataan laatupolitiikan edellyttämillä mittareilla kuten katselmuksilla ja auditoinneilla. Sovellamme kaikkeen toimintaamme jatkuvan kehittämisen periaatetta.

Valvottua laatua
Seuraamme ja valvomme tuotantomme laatua jatkuvasti. Tavoitteenamme on toimia kustannustehokkaasti, turvallisesti ja ympäristöä säästäen. Toimintajärjestelmämme noudattavat ISO 9001 -laatustandardia sekä ISO 14001 -ympäristöstandardia.

Laajempi palveluvalikoima
Laajan partneriverkostomme ansiosta voimme toimittaa suurempia muoviosakokonaisuuksia sekä tarjota muita palveluja elektroniikkasuunnittelusta silkki- ja tampopainoon saakka.
Mahdollistamme suurikokoisten muoviosien valmistuksen, elektroniikkasuunnittelun, elektroniikka-asetukset ja silkki- ja tampopainon.