Kestävää muovia teollisuudelle

Leomuovi valmistaa tasokkaat ja kestävät muovikomponentit kaikkiin teollisiin tarpeisiin. Yrityksellä on jo yli 30 vuoden kokemus sopimusvalmistuksesta eri teollisuuden aloille. Asiakas saa kokonaisvaltaista palvelua suunnittelusta logistisiin ratkaisuihin.
Bureau Veritas Finland on myöntänyt 27.1.2020 Leomuovi Oy:lle ISO 9001:2015 -laatusertifikaatin ja ISO 14001:2015 -ympäristösertifikaatin. Sertifikaatit kattavat kaikki Leomuovi konsernin yksiköt ja toiminnot.

Leomuovi-konserni

Leomuovi syntyi vuonna 1984, kun Leo Koskinen osti ilmanvaihtolaitteita valmistaneen Lapinleimu Oy:n muovituotannon. Akaan Viialassa sijaitsevan yrityksen nykyiset omistajat ovat Risto Kalliainen ja Sami Rantala. Vuodesta 2018 Leomuovi-konserniin on kuulunut Kankaanpäässä sijaitseva WM-plast Oy ja 2020 uusikaupunkilainen VS-Automaatio.

Kankaanpäässä WM-plastilla on tilat, jotka on suunniteltu tarkasti muotinvalmistuksen ja ruiskuvalutuotannon tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti. Näissä tiloissa sijaitsee myös Leomuovi-konsernin muottipaja. Tuotantotiloissa hyödynnetään uusinta teknologiaa: esimerkiksi ilmastointi- ja jäähdytyslaitteistot pitävät lämmönvaihtelun neljän asteen sisällä ympäri vuoden. Lattia on erikoispaksu ulkopuolisen tärinän estämiseksi ja muottivarasto on palo-osastoitu.
Tutustu  WM-plast

Uudessakaupungissa VS-Automaatio vuodesta 2007 muovituotteita, automaatiolaitteita ja muovialan projekteja suunnittelusta lopputuotteeseen valmistava yritys. Kaupat siitä Leomuovi-konserniin tehtiin 2020. VS-Automaatio valmistaa muovituotteet sekä sopimusvalmistajana että alihankintana. Monipuolisen ja kattavan kalustonsa ansiosta he pystyvät valmistamaan monen kokoisia ruiskuvalutuotteita. Automaatiopalveluihin kuuluvat pääasiassa muoviteollisuuden laitteiden kunnossapitotyöt, automaatiolaitteiden valmistus ja ohjelmoinnit sekä käyttöönotot.
Tutustu VS-Automaatio

Käytössä ympäri maailmaa

Jatkuvasti laajentuvan toiminnan ansiosta myös Leomuovin omien tuotteiden valikoima kasvaa jatkuvasti. Yritys on laajentanut asiakaskuntaansa myös Pohjois-Eurooppaan. Leomuovi-tuotteita on käytössä maapallon kaikilla mantereilla.

Leomuovilla on yli 500 asiakasta yksittäisistä kuluttajista suuriin teollisuusyrityksiin. Leomuovin valmistamia teollisia tuotteita käyttävät mm.

  • Rakennusteollisuus
  • Elektroniikkateollisuus
  • Koneteollisuus
  • Muoviteollisuus
  • Metalliteollisuus
  • Ilmankäsittelyala

Leomuovi – Muovitietoinen kumppanisi!

Tule töihin!

Täytä avoin hakemus ja tule osaksi mukavaa ja alati kehittyvää ammattilaisjoukkoamme.

Täytä hakemus

Leomuovi palvelee

Asiantuntevaa suunnittelua, joustavat muottihankinnat, räätälöityä valmistusta ja varmat toimitukset

Lue lisää