Kestävää muovia teollisuudelle

Leomuovi valmistaa tasokkaat ja kestävät muovikomponentit kaikkiin teollisiin tarpeisiin. Yrityksellä on jo yli 30 vuoden kokemus sopimusvalmistuksesta eri teollisuuden aloille. Asiakas saa kokonaisvaltaista palvelua suunnittelusta logistisiin ratkaisuihin.
Bureau Veritas Finland on myöntänyt 27.1.2020 Leomuovi Oy:lle ISO 9001:2015 -laatusertifikaatin ja ISO 14001:2015 -ympäristösertifikaatin. Sertifikaatit kattavat kaikki Leomuovi konsernin yksiköt ja toiminnot.

Leomuovi-konserni

Leomuovi syntyi vuonna 1984, kun Leo Koskinen osti ilmanvaihtolaitteita valmistaneen Lapinleimu Oy:n muovituotannon. Akaan Viialassa sijaitsevan yrityksen nykyiset omistajat ovat Risto Kalliainen ja Sami Rantala. Vuoden 2018 alusta Leomuovi-konserniin on kuulunut myös Kankaanpäässä sijaitseva WM-plast Oy.

WM-plastilla on Kankaanpäässä reilun 2300 neliömetrin halli, joka on suunniteltu tarkasti muotinvalmistuksen ja ruiskuvalutuotannon  tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti. Näissä tiloissa sijaitsee myös Leomuovi-konsernin muottipaja. Tuotantotiloissa hyödynnetään uusinta teknologiaa. Esimerkiksi ilmastointi- ja jäähdytyslaitteistot pitävät lämmönvaihtelun neljän asteen sisällä ympäri vuoden. Lattia on erikoispaksu ulkopuolisen tärinän estämiseksi. Muottivarasto on palo-osastoitu.
Tutustu WM-plastiin tästä linkistä: WM-PLAST OY

Käytössä ympäri maailmaa

Jatkuvasti laajentuvan toiminnan ansiosta myös Leomuovin omien tuotteiden valikoima kasvaa jatkuvasti. Yritys on laajentanut asiakaskuntaansa myös Pohjois-Eurooppaan. Leomuovi-tuotteita on käytössä maapallon kaikilla mantereilla.

Leomuovilla on yli 500 asiakasta yksittäisistä kuluttajista suuriin teollisuusyrityksiin. Leomuovin valmistamia teollisia tuotteita käyttävät mm.

  • Rakennusteollisuus
  • Elektroniikkateollisuus
  • Koneteollisuus
  • Muoviteollisuus
  • Metalliteollisuus
  • Ilmankäsittelyala

Vihreästi vastuullinen

Leomuovi kierrättää muovituotteiden karat ja lämmittää varastorakennuksen tuotantohallin hukkalämmöllä. Yritys on onnistunut hukkalämmön hyödyntämisellä vähentämään lämmitysöljyn kulutusta 30 000 litrasta 5000 litraan vuodessa. Sähköä säästävien koneiden ansiosta sähkön kulutus on pienentynyt 30 %.

Varastohallin katoksi on valittu suomalainen, Noxite‐sirotteella pinnoitettu bitumikate. Auringon, tuulen ja sadeveden ansiosta se neutraloi ilmasta ympäristölle haitallisia typen oksidipäästöjä vähäiseksi määräksi nitraattia.

Esimerkiksi 130 neliön Noxite‐pinnoitettu katto kykenee puhdistamaan ilmasta saman verran typen oksideja kuin Euro5‐päästöluokiteltu bensiinikäyttöinen henkilöauto tuottaa 15 000 ajokilometrin aikana.

Leomuovi – Muovitietoinen kumppanisi!

Tule töihin!

Täytä avoin hakemus ja tule osaksi mukavaa ja alati kehittyvää ammattilaisjoukkoamme.

Täytä hakemus

Leomuovi palvelee

Asiantuntevaa suunnittelua, joustavat muottihankinnat, räätälöityä valmistusta ja varmat toimitukset

Lue lisää