Leomuovi – Muovaamme tulevaisuutta muovikomponenteilla

Muovaamme tulevaisuutta

Laadukkaita ja kestäviä teollisuuden muovikomponentteja valmistava Leomuovi tarjoaa monipuolista ja kokonaisvaltaista muovituotannon osaamista yli 30 vuoden kokemuksella. Kattava palveluvalikoimamme sisältää kaiken suunnittelusta ja muoteista aina valmistukseen ja kokoonpanoon saakka, huoltoa ja logistiikkaa unohtamatta.


Meiltä asiakas saa saman katon alta ratkaisut kaikkiin tarpeisiinsa muovikomponenttien tuotannon saralla. Valmistamiamme tuotteita ja muoviosia käytetään esimerkiksi rakennus- ja elintarviketeollisuuden sekä kone-, muovi- ja metalliteollisuuden aloilla.

keltaisia-osia-vaakakuva_9723.jpg

Asiakastyytyväisyys -toimintamme kulmakivi

Suunnittelemme ja valmistamme kaikki asiakkaan tarpeet huomioiden vaatimukset täyttävät ja toimintavarmat muotit ja muoviosat.

Henkilökuntamme on sitoutunut laadukkaisiin ja ympäristöystävällisiin tuotanto- ja toimintatapoihin sekä niiden kehittämiseen.

Teemme aina yhteistyötä asiakkaamme kanssa heitä herkällä korvalla kuunnellen. Haluamme tuottaa korkealaatuisten tuotteidemme avulla heille lisäarvoa. Tavoitteenamme on täyttää vaatimukset ja toiveet joustavasti – joka päivä.

Lue asiakaskokemuksia

DSC_1657.jpg

Henkilöstön tyytyväisyys etusijalla

Toimintamme on avointa ja rehellistä. Pidämme huolta henkilöstöstämme, kannustamme jatkuvaan osaamisen kehittämiseen ja varmistamme, että työntekijämme noudattavat työturvallisuusvaatimuksia.

Vastuullisuus säästää aikaa, rahaa ja ympäristöä

Edistämme kaikessa toiminnassamme kierrättämistä ja vältämme ajan, materiaalin ja muiden resurssien hukkaamista. Henkilökuntamme on sitoutunut laadukkaaseen ja ympäristöystävälliseen tuotanto- ja toimintatapaan sekä niiden kehittämiseen.

siivousvalineita-vaakakuva_9898.jpg

Tavoitteena kannattava toiminta

Tähtäämme siihen, että kaikki toimintamme on kannattavaa sekä asiakkaamme liiketoiminnan kannattavuutta lisäävää. Tehokkaat prosessimme mahdollistavat sekä meidän että asiakkaamme taloudellisen menestymisen.

Mittaamme toimintapolitiikan vaikuttavuutta

Laatujärjestelmämme toimivuutta mitataan laatupolitiikan edellyttämillä mittareilla kuten katselmuksilla ja auditoinneilla. Sovellamme kaikkeen toimintaamme jatkuvan kehittämisen periaatetta.

koneella-kaukaa-vaakakuva_0021.jpg

Valvottua laatua

Seuraamme ja valvomme tuotantomme laatua jatkuvasti. Tavoitteenamme on toimia kustannustehokkaasti, turvallisesti ja ympäristöä säästäen. Toimintajärjestelmämme noudattavat ISO 9001 -laatustandardia sekä ISO 14001 -ympäristöstandardia.

Laajempi palveluvalikoima

Laajan partneriverkostomme ansiosta voimme toimittaa suuriakin osakokonaisuuksia sekä tarjota mm. liimauksia, maalauksia, lasermerkkaamista, painatuksia, inserttiasennuksia sekä erilaisia pakkauksia aina myyntipakkauksiin saakka.

Ota yhteyttä!