Leomuovi – Kestävää muovia teollisuudelle laadulla ja vastuullisesti
DSC_1837.jpg

Kestävää muovia teollisuudelle


Leomuovi valmistaa tasokkaat ja kestävät muovikomponentit kaikkiin teollisiin tarpeisiin. Yrityksellä on jo 40 vuoden kokemus sopimusvalmistuksesta eri teollisuuden aloille. Asiakas saa kokonaisvaltaista palvelua suunnittelusta logistisiin ratkaisuihin.

Bureau Veritas Finland on myöntänyt Leomuoville Oy:lle ISO 9001:2015 -laatusertifikaatin ja ISO 14001:2015 -ympäristösertifikaatin. 

laadun-tarkkailua-kaukaa-pystykuva_0138.jpg

Leomuovi Group

Leomuovi syntyi vuonna 1984, kun Leo Koskinen osti ilmanvaihtolaitteita valmistaneen Lapinleimu Oy:n muovituotannon. Akaan Viialassa sijaitsevan yrityksen nykyiset omistajat ovat Risto Kalliainen ja Sami Rantala. Vuodesta 2018 Leomuovi-konserniin on kuulunut Kankaanpäässä sijaitseva, aiemmin WM-plast Oy:nä toiminut yritys. Vuonna 2021 konserniin liittyi uusikaupunkilainen muoviyritys, aiemmalta nimeltään VS-Automaatio.

Leomuovi Groupilla Kankaanpäässä on tilat, jotka on suunniteltu tarkasti muotinvalmistuksen ja ruiskuvalutuotannon tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti. Näissä tiloissamme sijaitsee myös Leomuovi Groupin muottipaja. Tuotantotiloissa hyödynnetään uusinta teknologiaa: esimerkiksi ilmastointi- ja jäähdytyslaitteistot pitävät lämmönvaihtelun neljän asteen sisällä ympäri vuoden. Lattia on erikoispaksu ulkopuolisen tärinän estämiseksi ja muottivarasto on palo-osastoitu.

Leomuovi Group Uudessakaupungissa on sijainnut vuodesta 2007 muovituotteita, automaatiolaitteita ja muovialan projekteja suunnittelusta lopputuotteeseen valmistanut yritys. Kaupat siitä silloiseen Leomuovi-konserniin tehtiin 2021.
Uudessakaupungissa valmistamme muovituotteita sekä sopimusvalmistajana että alihankintana. Monipuolisen ja kattavan kalustomme ansiosta  pystymme Ukissa valmistamaan monen kokoisia ruiskuvalutuotteita. Automaatiopalveluihin kuuluvat pääasiassa muoviteollisuuden laitteiden kunnossapitotyöt, automaatiolaitteiden valmistus ja ohjelmoinnit sekä käyttöönotot.

laatikko-sylissa-pystykuva_0170.jpg

Käytössä ympäri maailmaa

Jatkuvasti laajentuvan toiminnan ansiosta myös Leomuovin omien tuotteiden valikoima kasvaa jatkuvasti. Yritys on laajentanut asiakaskuntaansa myös Pohjois-Eurooppaan. Leomuovi Groupin tuotteita on käytössä maapallon kaikilla mantereilla.

Leomuovi Groupilla on lähes 3000 asiakasta yksittäisistä kuluttajista suuriin teollisuusyrityksiin. Valmistamiamme muovituotteita käyttävät mm.

 • rakennusteollisuus
 • elektroniikkateollisuus
 • koneteollisuus
 • metalliteollisuus
 • huonekaluteollisuus
 • ajoneuvoteollisuus
 • logistiikka-ala
 • yhdyskuntatekniikka/ infrarakentaminen
 • LVI-teollisuus
 • terveydenhuollon laitteet ja tarvikkeet
 • puolustusteollisuus

Leomuovi Group– Muovitietoinen kumppanisi!

Ota yhteyttä!