Komponenttien PUR-tiivistys :: Leomuovi Group
24_06.jpg

Komponenttien PUR-tiivistys

Automatisoitu tuotantolinja takaa korkean laadun ja tuotteiden toistettavuuden.


rasioita-vaakakuva_9921.jpg

CeraCon-tiivistyskone on liitetty Leomuovi Groupin tuotantolinjan ruiskuvalukoneeseen.

Automatisoidun tuotantolinjan ansiosta kykenemme takaamaan korkean laadun sekä tuotteiden toistettavuuden. Lisäksi voimme tiivistää hankalia, moniulotteisia 3D-kappaleita. Tuotantolinjallamme pystymme valmistamaan muovituotteen ja tekemään tiivistyksen samalla suoraan paikalleen. Tämä nopeuttaa valmistusprosessia huomattavasti. Tiivistettä on mahdollista käyttää myös olemassa oleviin muovi- ja metallituotteisiin.

Patentoidulla vaahdolla ylivoimaiset ominaisuudet tiivistyksessä

Yksikomponenttinen, umpisoluinen ja patentoitu vaahto takaa ylivoimaiset ominaisuudet tiivistettäessä. CeraConin tiivistyskoneessa käytetään patentoitua, yksikomponenttista, termisesti aktivoituvaa polyuretaanimateriaalia. CeraConin mekaanisessa vaahdotusmenetelmässä muodostunut vaahto on pääosin umpisoluista, joka takaa materiaalille ensiluokkaiset ominaisuudet: esimerkiksi erittäin alhaisen veden imeytymisen sekä erinomaiset elastiset ominaisuudet.

Nopea menetelmä tiivistykseen – tuote ”heti valmis” käyttöön

Tiiviste kovetetaan yli 70 °C:ssa. Kovettumisprosessi on nopeaa (sekunneista muutamaan minuuttiin), aika riippuu kappaleen koosta ja käytettävästä vaahdon määrästä. Prosessi ei muuta vaahdon rakennetta tai tilavuutta. Tiiviste siirretään huoneenlämpöön jäähdyttämisen jälkeen, ja se on heti valmis käyttöön. Komponentti voidaan välittömästi altistaa mekaaniselle rasitukselle tai asentaa paikoilleen käyttöä varten.

Monipuolinen käyttää, säästää luontoa

Tiivisteitä voidaan käyttää mm. veden, pölyn ja lian eristämiseen sekä vaimentamaan melua tai tärinää. Tiiviste säästää luontoa: se sisältää vain hyvin pienen määrän vapaita isosyanaattimonomeerejä. Raaka-aineet eivät ole haitallisia ja syntynyt jäte voidaan hävittää normaalin kotitalousjätteen tavoin. Materiaalia käsitellessä ei ympäristöön vapaudu haitallisia kaasuja tai hajuja.

Tutustu tiivistyskone-esitteeseen

Katso CeraCon -sertifikaatti

Ota yhteyttä!