Vastuullisuus :: Leomuovi Group
DSC_1657.jpg

Vastuullisuus


DSC_2038.jpg

Seuraamme ja valvomme tuotantomme laatua jatkuvasti. Tavoitteenamme on toimia kustannustehokkaasti, turvallisesti ja ympäristöä säästäen.
Edistämme kaikessa toiminnassamme kierrättämistä ja jätteiden hyödyntämistä ja vältämme ajan, materiaalin ja muiden resurssien hukkaamista.
Toimintajärjestelmämme noudattavat ISO 9001 -laatustandardia sekä ISO 14001 -ympäristöstandardia.

Vihreästi vastuullinen

Leomuovi kierrättää muovituotteiden karat ja lämmittää varastorakennuksen tuotantohallin hukkalämmöllä. Yritys on onnistunut hukkalämmön hyödyntämisellä vähentämään lämmitysöljyn kulutusta 30 000 litrasta 2000 litraan vuodessa. Sähköä säästävien koneiden ansiosta sähkön kulutus on pienentynyt 30 %.

Varastohallin katoksi on valittu suomalainen, Noxite‐sirotteella pinnoitettu bitumikate. Auringon, tuulen ja sadeveden ansiosta se neutraloi ilmasta ympäristölle haitallisia typen oksidipäästöjä vähäiseksi määräksi nitraattia.

Esimerkiksi 130 neliön Noxite‐pinnoitettu katto kykenee puhdistamaan ilmasta saman verran typen oksideja kuin Euro5‐päästöluokiteltu bensiinikäyttöinen henkilöauto tuottaa 15 000 ajokilometrin aikana.

DSC_1984.jpg

rinki-merkki.png

Kannamme vastuumme pakkausten tuottajavastuun osalta kuulumalla RINKIIN. Rinki-merkki kertoo vastuullisesta yrityksestä, joka on hoitanut tuottajavastuun velvoitteet ja siitä, että yrityksen tuotteiden pakkausten kierrätysvelvoitteista huolehditaan.

LK_valkoinen_rgb.webp

Olemme Luotettava Kumppani! Hoidamme tilaajavastuulain edellyttämät yhteiskunnalliset velvoitteet. Toimimme rehdisti ja läpinäkyvästi.

valmistettu-suomessa.png

Siivo- ja Evermatic-tuoteryhmillemme on myönnetty Avainlippu merkkinä vastuullisesti Suomessa valmistetuista tuotteista.

Ota yhteyttä!