Asiakaskokemus :: Leomuovi Group
laadun-tarkkailua-kaukaa-pystykuva_0150.jpg

Asiakaskokemus


kekkila-GARDEN_May_2018_brand-1.jpg

"Saamme Leomuovilta monipuolista palvelua ”yhdeltä tiskiltä”. He vastaavat tarpeisiimme ja laatukriteereihimme yhdistämällä palvelumalleja olemassa oleviin prosesseihin. Monipuolinen konekanta ja kapasiteetti helpottavat eri kokoluokan projekteissa. Heillä on laaja kokemus tuotannosta, tuotekehityksestä ja raaka-aineista."

 

Kekkila_RGB.png

– Janne Kanervo, Portfolio Manager, Kekkilä-BVB Oy

henkilokuvat-tausta.jpg

"Etsimme kumppania ympäri maailmaa, mutta se löytyikin läheltä. Leomuovin monipuolisuus ja kokemus ovat auttaneet meitä luomaan yhdessä loistavia tuotteita. Heidän tuotekehitysapunsa, ongelmanratkaisukykynsä ja ideointinsa ovat myös vahvaa valuuttaa. Olemme ylpeinä vieneet tätä osaamista maailmalle."

 

BD-logo.svg

– Jani Leinonen, Project Manager, Black Donuts Engineering Inc.

valmet-kuva-blur.jpg

"Olemme jo 10 vuotta tilanneet Leomuovilta paperiteollisuuteen ruiskuvaluosia, joiden vaatimukset mittatarkkuuden, sileyden ja kemikaalien keston suhteen ovat hyvin tiukat. Olemme pystyneet niillä osin korvaamaan kalliita teräsosia ja joustavoittamaan tuotantoa. Yhteistyö on ollut mutkatonta ja toimivaa."

 

valmet-logo.png

— Janne Lappi, Development Manager

Tehdaskuva FläktGroup.JPG

"Suunnittelemissamme ilmanvaihtolaitteiden komponenteissa Leomuovi on päätoimittajamme muoviosien osalta. Leomuovi tuo suunnitteluun vahvaa osaamista mm. materiaalien valinnassa. Komponenteilta vaaditaan mittatarkkuutta, tasaista laatua ja mekaanista kestävyyttä. Leomuovi on vastannut tarpeisiimme kilpailukykyiseen hintaan jo yli 20 vuoden ajan."

 

  flakt-group.png

— Jari Hokkanen, Tuotekehityspäällikkö

Ota yhteyttä!