Nähdään Alihankinta-messuilla 26.-28.9.2023 :: Leomuovi Group
15.08.2023

Nähdään Alihankinta-messuilla 26.-28.9.2023


Alihankinta-banneri.png

 

Olemme taas mukana Alihankinta-messuilla, joka on Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma sekä Euroopan toiseksi suurin alihankintateollisuuden messutapahtuma. Se järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 26.-28.9.2023 ja meidät löydät osastolta A111. 

 

HANKI ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY

Tapahtumaan pääset ilmaiseksi rekisteröitymällä kävijäksi etukäteen. Näin säästät aikaa ja vaivaa. Saat ilmoittautumisestasi sähköpostiisi vahvistuksen, jossa olevaa koodia näyttämällä pääset messuille sisään jonottamatta ja veloituksetta. 

Rekisteröidy kävijäksi tästä

Ilman ennakkorekisteröitymistä pääsylipun hinta on 20 € (sis. alv 10%).

Vaatesäilytys 2 € / takki tai laukku (pääsisäänkäynnin ja pohjoisen sisäänkäynnin yhteydessä)

 

SOVI TAPAAMINEN ETUKÄTEEN - IDEASTA TUOTTEEKSI

Hyödynnä asiantuntevaa palveluamme, jotta tuotteesi valmistus sujuisi mutkattomasti. Tule keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa, miten voimme auttaa toteuttamaan ideasi tuotteeksi.

Jotta vältyt messuilla jonottamiselta, varaa aika itsellesi klikkaamalla tätä linkkiä. Linkki vie sinut sähköpostiin, johon voit jättää yhteystietosi sekä toiveen päivästä ja kellonajasta, milloin toivoisit tapaamista. Otamme sinuun yhteyttä vahvistaaksemme tapaamisen.

 

ALIHANKINTA JUHLISTAA 35-VUOTISTA TAIVALTAAN KATSOEN VANKASTI KOHTI TULEVAISUUTTA

Tämän vuoden teemana on Globally Local. Maailma on paikallinen ja teollisuus valtaa sen haltuunsa joka kolkasta. Paikallinen osaaminen ja kansainvälinen tuotanto kotimaassa ovat arvostetussa avainroolissa myös globaalissa kaupankäynnissä. 

Tuotannon palautuminen Suomeen on vankka trendi, joka nousee laadun, saatavuuden, kustannustehokkuuden, tuotekehityksen, työvoiman ja vastuullisuuden sekä tuotannon jatkuvuuden näkökulmista. Poikkeusaikojen oloissa toimitusvarmuus puhuttaa. ​Globaali teollisuus yhdistää toimijat sijainnista vapaana, toimialat ylittäen. Maailmanlaajuiset yhteydet ja toimiva logistiikka tarjoavat mahdollisuuden yhä monimuotoisempaan yhteistyöhön ja liittävät alihankintaketjuja toisiinsa. ​

 

Ota yhteyttä!