Toimitusehdot

Tuotteiden toimituksissa noudatetaan seuraavia ehtoja:

Toimitusmäärät
Varastotuotteilla ei ole minimitoimitusrajoitusta, jos tuoteluettelossa ei ole mainintaa pakkauskoosta.

Toimitustapa
Tuotteet toimitetaan tilaajalle pääsääntöisesti kirjeenä tai postipakettina, mutta voit valita myös noudon. Mikäli valitset tilaukselle noudon, on siitä sovittava aina etukäteen. Kun lasku on maksettu ja järjestelmämme sen näyttää, sinuun otetaan yhteyttä ja sovitaan noudosta.  Kiireellisissä tapauksissa ota yhteyttä myyjään.

Toimituskulut
Toimituskulut veloitetaan tuotelaskun yhteydessä. Toimituskulu on 9,90 euroa (sis. ALV 24 %).

Maksuehto
Maksu verkkokaupassa Paytrailin kautta. Maksuvaihtoehtoina mm.
–  Kaikkien pankkien maksupainikkeet
–  Visa-, Visa Electron- ja Mastercard -kortit

Toimitusaika
Tuotteet toimitamme heti suorituksen saatuamme. Tiedon lähetyspäivästä saat sähköpostiisi. Postista riippuen tilaus on perillä 1-3 työpäivän kuluessa lähetyksestä. Jos tilaamasi tuote on tilapäisesti loppunut, otamme sinuun yhteyttä ja sovimme toimitusajan.

Hinnat
Verkkokaupassa ilmoitetut hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron.

Palautukset
Suomessa yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilaus tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta on sovittava aina etukäteen Leomuovi Oy:n kanssa, pelkkä tavaran noutamatta jättäminen tai paketin palautus siitä sopimatta ei riitä. Emme lunasta meille osoitettuja lähetyksiä, mikäli näistä ei ole sovittu etukäteen. Tuotteiden palautuskustannuksista vastaa ostaja.

Reklamaatio
Reklamaatiotapauksissa ota yhteys myyjään puhelimitse tai sähköpostilla.

Tilauksen yhteydessä antamasi yhteystiedot ovat meille ehdottoman luottamuksellisia, emmekä luovuta niitä ulkopuolisille. Asiakastietojasi käytetään vain tilauksen käsittelyyn ja toimittamiseen.